Har du inte fått Dövas Tidning?

Hej! Nu kommer Dövas Tidning ut i dagarna. Det är vårens sista nummer. Vi har fått veta att det finns personer som inte fått Dövas Tidning. Det kan bero på att sådana personer har missat att förnya 2019 års medlemskap i SDR:s, SDUF:s och SDP:s nya gemensamma medlemssystem. Kolla gärna om du är medlem i år genom att gå in på den här länken. Om inte, så är du välkommen att bli medlem. Det är enkelt att bli medlem och betala i det nya medlemssystemet. Mobilt bank-ID krävs.
 
Du är välkommen att kontakta SDR:s medlemsservice om du har frågor. Om du inte har mobilt bank-ID, så hjälper medlemsservicen gärna dig med att bli medlem. Det gäller alla som är eller vill bli medlem hos SDR, SDUF eller SDP.

Om du nyligen har registrerat och betalat 2019 års medlemskap, men inte fått Dövas Tidning den här veckan, kontakta gärna SDR:s medlemsservice och be dem att skicka Dövas Tidning till dig.

Kontaktuppgifterna till SDR:s medlemsservice:
 
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bildtelefon: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
 
Om du inte vill bli medlem utan enbart prenumerera på Dövas Tidning, så går det bra. Det kostar 300 kronor/år. Du kan beställa prenumeration genom att klicka på den här länken.

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar!

 

Niclas Martinsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Publicerad 2019-06-11
Uppdaterad 2019-06-13